4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyatlari Ankara

 Web tasarım ücreti il'den il'e hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalemde sizlere Ankara web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet ajans'ına ulaşmak mümkün olmasına rağmen şirketler arama motorları aracılığı ile Ankara ve Ankara dışındaki illerden en çok web dizayn fiyatları Ankara kelimesini aratıyorlar. Firmaların tercihlerini Ankara firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Ankara tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olmasıdır.

Her işletme hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük firmalara hizmet sunmuş olmasını ister. Bir firma ne kadar çok referansa sahip ise işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım ücretleri Ankara

Ankara web tasarım fiyatları web tasarım hizmetleri'nin oldukça fazla olan bir meslek olmasından ötürü birçok il'e göre daha uygundur.

Ankara web tasarım ücretleri ne kadar?

Ankara web tasarım fiyatları ajans'a göre değişmekle beraber ortalama ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler yapılacak özel web tasarımlar için verilmiştir. Firmamızın ücret politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi değerlendirilirken, hazır web tasarımlar (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Ankara, web site tasarımı Ankara, Ankara web hizmetleri, Ankara web paketleri, Ankara web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder