16 Temmuz 2017 Pazar

Web tasarimi istanbul

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak ilimizde bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın öneminden bahsedeceğim.

Web tasarimi istanbul firmasından hizmet almak niye önemli?

Birçok şahıs yada firma kendi il'inde fiyatların biraz daha fazla olmasından dolayı farklı illerdeki web site yapan şirketlerle anlaşarak hizmet alıyorlar. Çok büyük şirketler hariç bu fikir kötü şekilde son bulabiliyor.

Örnek olarak biz kendi ilimizdeki müşterilerimizin talep etmesi durumunda bürolarında veya işyerlerinde ziyaret edip sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Ancak farklı illerden alacağınız hizmetlerde bu durum söz konusu olmayabiliyor.

Web tasarimi istanbul firmalarından hizmet alırken neye dikkat etmeliyiz?

Firmanın ilinizde bulunması size sonsuz bir güven vermesin. Tanınmamış veya çok küçük çaplı bir firma ise istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz. Bu gibi bir durumda aldığınız web sitesi hizmeti size kardan çok zarar verecektir. Güzel web dizayn tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım firmaları ile anlaşmanız iş görmeyen bir web tasarımına tonlarca para harcamanıza yol açabilir.


 Web tasarimi istanbul olsun, farklı bir ildeki web tasarım ajansı olsun anlaşmanızı kayıt altına alın ve çok iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki makalemiz olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı yazımızda kaliteli web sitesi tasarımı yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli kişiler tarafından yapılması gereken maliyetli hizmetlerdir. Kaliteli web tasarımı yaptırarak modası geçene kadar bu site üzerinden işlerinizi yürütebilirsiniz. Ancak maliyeti azaltıp, kaliteden ödün verdiğiniz web dizayn hizmeti size ne müşteri sağlar nede prestij.

Kaynak: Web tasarimi istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder